Biztosan sokunknak nem közömbös, hogy milyen árért milyen szolgáltatást, minőséget kapunk cserébe.

Célunk, hogy az általunk gyártott termékek hosszú-hosszú éveken keresztül kiszolgálják megrendelőinket minőségi problémák nélkül. Ennek érdekében jó minőségű, de még megfizethető árú alapanyagokat, szerelvényeket használunk munkáink során.

Az itt megadott árak alapján Ön is tud kalkulálni a várható költségeket illetően. Ennek ellenére minden esetben javasoljuk a megrendelni kívánt elem mérete, berendezése szerint árajánlat kérését. Ez már egészen pontos, csak ritkán változik mire megrendelés lesz belőle. És ami fontos: az árajánlat Önnek nem kerül semmibe, kötelezettséget nem jelent!

Korpuszok:

Azaz a szekrény váza. Minden esetben 18mm vastag, jellemzően fehér bútorlapból készülnek. Nem használunk könnyített vagy vékonyított anyagokat a már említett tartósság miatt. Itt a legnehezebb árat megadni, mert berendezéstől, mérettől függően nagyon eltérő lehet a végösszeg, de megközelítőleg 20-25 ezer forinttal lehet számolni felület-négyzetméterenként (Egy 3m széles, 2,7m magas korpusz 8,1m2). Ez az ár tartalmazza az oldalakat, alját-tetejét, egy átlagos polcozottságot, 2-3 m akasztórudat, a szükséges szerelvényeket. Természetesen van lehetőség a fehértől eltérő színben is korpuszt gyártani, ilyenkor az ár a választott szín/anyag árának megfelelően alakul. Minden esetben javasoljuk a megrendelni kívánt elem mérete, berendezése szerint árajánlat kérését. Ez már egészen pontos, csak ritkán változik mire megrendelés lesz belőle. És ami fontos: az árajánlat Önnek nem kerül semmibe, kötelezettséget nem jelent!

Fiókok:

Kizárólag teljes kihúzású, csapágyazott fióksíneket használunk. Ezek biztosítják, hogy a telepakolt nehéz fiókok is könnyen járjanak, az évek során ne ereszkedjenek meg. Egy jellemző méretű, 50cm mély, 60cm széles, 20cm magas fiók a korpusszal megegyező fehér anyagokból 8.900.- Ft/db. Ha szélesebb fiókra van szükség 10 centiméterenként 500.- Ft-tal növeli az árat. 100cm szélesség feletti fiókkal nem érdemes tervezni, ha azt akarjuk, hogy tartós legyen.

Felár csillapított csukódás esetén 2.900.- Ft/fiók

Lehajtható ruhalift

mely lehetővé teszi a létra nélkül nem elérhető felső részek jobb kihasználását   14.000.- Ft

Ajtók, Frontok:

18mm vastag bútorlap anyagból, 2mm-es színazonos ABS álzárással kivetőpántokkal   7.500.- Ft / m2-től szín, felület függvényében.

Tolóajtó szerkezet 1m szélességre vetítve alsó-felső sínekkel, görgőkkel, fogantyúprofilokkal   15-25.000.- Ft. Az ár a szerkezet ára, a fa, bútorlap, tükör, üveg betét árát nem tartalmazza.

Tükör betét  12.500.- Ft/m2

Lacobel üveg betét  16-24.000.- Ft/m2

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.